onsdag 5. mars 2014

Serie og cuper 2014

Det nærmer seg seriestart mandag 28.april og vi har meldt på 2 lag. I år spiller vi bare 7'er fotball (vi har ikke lenger lov til å spille 5'er fotball). For at alle spillere skal oppleve mestring, har vi i år, som i fjor, valgt å melde opp lag i to årsklasser;
  • gutter født i 2003
  • gutter født i 2002 (tempo er naturlig nok litt høyere)
Alle som ønsker det skal få spille i begge årsklasser og spille like mange kamper. Kampene kommer på alle ukedager bortsett fra fredag-søndag. Detaljert kampoppsett kommer etter hvert.

For å kunne planlegge sesongen (både serien og cuper), trenger vi oversikt over hvilke barn som er med videre. På siste oppdaterte lagliste teller vi 21 spillere, men på treninger i vinter har vi i snitt vært 13 spillere, altså for få til å stille 2 lag.
 
Vi ber i første omgang om en snarlig tilbakemelding på om ditt barn skal spille i serien 2014, og hvilken årsklasse barnet helst vil spille i. Frist torsdag 13.mars med svar til brit.helle@frogn.vgs.no
 
Det vil komme egne påmeldinger til ulike cuper, men minner om påmelding til Öckerö-cup via Kristin (se tidligere sak på bloggen).