lørdag 24. januar 2015

Referat foreldremøtet 20.januar

I skrivende stund er de rene skolelagene historie, og fra nå av inngår alle skolene i et sammenslått DFI-lag G03. Vi teller nå 64 gutter som vil spille fotball, og har en stor variasjon i ferdighetsnivå i gruppen. Filosofi, prinsipper og målsetninger med kulturbygget DFI G03 vil fortsatt være likt slik det fremgår av presentasjonen fra foreldremøtet.
 
Vi skal opprettholde antall treninger og deltagelse på cuper, samt stille 6 lag i serien 2015. Dette blir er større apparat å håndtere enn vi er vandt med. Men, andre har klart denne overgangen bra før oss! Til sammen er det 18 trenere/lagledere som har vært med til nå, men noen trekker seg nå ut. Vi trenger derfor flere dedikerte foreldre i ulike støttefunksjoner (se s.23 i presentasjonen). Følgende støtte etterspørres på det sterkeste, og vi presiserer at man IKKE trenger å kunne så mye om fotball for å yte en innsats:
  1. Oppmenn (helst 3 stk):
    administrere treningskamper, påmelding til cuper, treningstider, halltid, tid på baner og koordinere fotballsystemet FIKS. Skjer i samarbeid med trenere og web-administrator.
  2. Økonomiansvarlig:
    styre enkelt budsjett for lagkasse, koordinere pengestrøm over DFI, koordinere betaling av treningsavgift, cuper, utstyr m.m
  3. Dugnadsansvarlig:
    skaffe inntekter/sponsorer og koordinere diverse dugnader (f.eks kakelotteri). Dette gjelder både når DFI ber oss om å stille opp, f.eks i kiosk på A-lagskamper, men også for å skaffe penger til egen lagkasse.
  4. Materialforvalter:
    Løpende supplere treningsutstyr, fylle opp førstehjelpsvesker, vaske overtrekks-vester m.m.

    Interesserte melder seg snarest til hovedtrener henning.jensen@aller.no
Fra Drøbak skole fortsetter alle trenere, mens lagledere/oppmenn Kristin Loen Larsen og Brit Helle trekker seg. Sistnevnte vil fortsette å blogge sammen med hovedtrener/trenere. Denne bloggen blir informasjonskanal inntil videre.