fredag 9. januar 2015

Resultat kakelotteri

Sender dere en oppdatering av kakelotteriet som ble avholdt rett før jul. Det ble en noe "slunken" sum vi dro inn, totalt ca kr 5 000. Dette skyldes sikkert flere faktorer; det ble avholdt en fredag ettermiddag da lørdagene var fullbooket, og dato rett før jul kan ha hatt betydning for at folk ikke var i "kjøpe-lodd-stemning" på lik linje som ellers i året. Men vi ble enige på foreldremøte om at vi likevel skulle avholde dette denne fredagen, og satse på å dra inn en omsetning som er svært tiltrengt lagskassen.

Det som var ekstra leit var opplevelsen av manglende bidrag til gavebordet. Samtlige spillere skulle stille med to kaker/gevinster hver. Vi opplevde et lite imponerende gavebord, det var rett og slett glissent. De som sto på stand måtte kjøpe inn ekstra julestjerne og twistposer for å fylle på.

Tenker at dette får bli en oppfordring om at alle mann MÅ bidra på slike arrangementer, skal vi klare gi et gjennomgående godt tilbud til fotballgutta våre. Vi satser igjen på nytt kakelotteri til våren, og håper alle vil bidra i den runden.

En stor TAKK til Erik og Susanne som nok en gang påtok seg ansvaret for gjennomføringen, Kjersti Gander som sto på stand fra begynnelse til slutt, til dere som bidro med fine premier, og til de flinke guttene som bidro til loddsalget!